Ariane missie | Euro Space Center

Missie 1 dag

ARIANE MISSIE

Deel deze pagina
Twitter Facebook Google + Email

Ariane Missie

De tarieven raadplegen

Leeftijd: vanaf 8 jaar. In het kader van de Ariane-missie geniet u van een programma op maat teneinde de boeiende wereld van de ruimte en de raketten te ontdekken. U maakt kennis met het dagelijkse leven van de astronauten en trekt vervolgens naar onze lanceerbasis om uw eigen raketmodel af te vuren.

Programma van de missie

Bezoek ons interactief spektakelparcours en probeer verschillende trainingssimulatoren voor de astronauten uit. Multi-axisstoel, maan- en marswandeling, draaistoel … volg de vooruitgang van de toekomstige astronauten. Neem vervolgens deel aan onze workshop tijdens dewelke u raketten leert bouwen en af te schieten. Actie-reactie! De lanceerbasis is klaar en het aftellen begint!

De beschikbaarheid raadplegen

Enkel op reservatie

Draaistoel

Simulator die op één enkele as draait en die de duizeligheid nabootst. De draaistoel leert de astronauten om te gaan met ruimteziekte.

Multi-axisstoel

Bootst de desoriëntatie na die men in de ruimte aan boord van een ruimteveer kan ervaren. De multi-axisstoel is een klassieker van de training van de astronauten.

De andere missies

Enkel op reservatie

Soyouz Missie

2 dagen

Train zoals de astronauten op onze simulatoren, ontdek de boeiende wereld van de astronomie, bouw uw eigen raket. De lanceerbasis is vlakbij en uw raket is klaar om te worden afgeschoten! De ruimte zal geen geheimen meer hebben voor u na dit verblijf in de huid van een astronaut.

Discovery Missie

2 dagen

Stap aan boord van het ruimteveer voor een ruimtemissie! Opstijgen, het ruimteveer in een baan rond de aarde plaatsen, uw satelliet afzetten, het ruimteveer aan het ISS koppelen en terugkeren op Aarde. Eerst moet u wel trainen op onze simulatoren (multi-axisstoel, draaistoel, maan- en marswandeling, gewichtloosheidsmuur) en uw eigen microraket bouwen.

ISS Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op twee van onze simulatoren: de multi-axisstoel en de maan/marswandeling staan op het programma van uw dag. Deze ervaring zal u toelaten een grondige kennis van de levensomstandigheden in de ruimte te hebben.