Discovery missie | Euro Space Center

Missie 2 dagen

DISCOVERY MISSIE

Deel deze pagina
Twitter Facebook Google + Email

Discovery missie

De tarieven raadplegen

Duur: 2 dagen/1 nacht. Vanaf 9 jaar. Beleef samen met uw gezin een ruimte-ervaring in een ongelooflijk kader. Ontdek de sterren aan boord van uw ruimteveer en maak kennis met het dagelijkse leven van de astronauten. Zult u alle procedures kunnen naleven en uw missie tot een goed einde brengen? Dankzij uw training zult u de moeilijkheden overwinnen.

Programma van de missie

U krijgt twee dagen lang de gelegenheid om verschillende trainingssimulatoren van de astronauten te testen. De Moonwalk en de Marswalk XP, de multiaxisstoel, de draaistoel, oefeningen aan de gewichtloosheidsmuur. Het programma omvat ook de simulatie van een ruimtemissie, een workshop tijdens dewelke microraketten worden gebouwd en afgeschoten en het bezoek aan het spektakelparcours. De activiteiten worden in groepen van 8 personen georganiseerd. Elke groep wordt begeleid door een professionele monitor. De deelnemers overnachten ter plaatse in kamers van 6 tot 8 bedden. Kinderen moeten worden vergezeld door minstens één meerderjarige. De deelnemers moeten over een vervoersmiddel beschikken.

De beschikbaarheid raadplegen

Enkel op reservatie

Ruimtemissie

 Nabootsing van een ruimtemissie met alle echte procedures. Opstijgen, het in baan brengen, het uitzetten van de satelliet, het koppelen aan het ruimtestation, terugkeren in de atmosfeer en landen. 

Multi-axisstoel

Bootst de desoriëntatie na die men in de ruimte aan boord van een ruimteveer kan ervaren. De multi-axisstoel is een klassieker van de training van de astronauten.

De andere missies

Enkel op reservatie

Ariane Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op drie van onze trainingssimulatoren voor astronauten. Dankzij de multi-axisstoel, de maan- en marswandeling, de draaistoel en een microraket workshop beleeft u een onvergetelijke ruimtedag. Welkom aan boord! Klaar om op te stijgen?

Soyouz Missie

2 dagen

Train zoals de astronauten op onze simulatoren, ontdek de boeiende wereld van de astronomie, bouw uw eigen raket. De lanceerbasis is vlakbij en uw raket is klaar om te worden afgeschoten! De ruimte zal geen geheimen meer hebben voor u na dit verblijf in de huid van een astronaut.

ISS Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op twee van onze simulatoren: de multi-axisstoel en de maan/marswandeling staan op het programma van uw dag. Deze ervaring zal u toelaten een grondige kennis van de levensomstandigheden in de ruimte te hebben.