ISS missie | Euro Space Center

Missie 1 dag

ISS MISSIE

Deel deze pagina
Twitter Facebook Google + Email

Leeftijd: vanaf 8 jaar. Ontdek gedurende één dag het Euro Space Center met heel uw gezin. Oefeningen op twee van onze trainingssimulatoren voor de astronauten en een bezoek aan het spektakelparcours staan op het programma. Op die manier ontdekt u het dagelijkse leven van de astronauten en de geschiedenis van de verovering van de ruimte.

 

Programma van de missie

Tijdens één dag krijgt u de gelegenheid om ons spektakelparcours alsook onze tijdelijke tentoonstellingen te bezoeken. In het kader van de training van de astronauten neemt u eerst plaats in onze multi-axisstoel en vliegt u vervolgens naar de Maan en naar Mars dankzij onze virtual reality mask. Daarnaast krijgt u ook de kans om onze 5D-cinema te testen en onze buitenactiviteiten te ontdekken.

De beschikbaarheid raadplegen

Enkel op reservatie

Multi-axisstoel

Bootst de desoriëntatie na die men in de ruimte aan boord van een ruimteveer kan ervaren. De multi-axisstoel is een klassieker van de training van de astronauten.

 

Moonwalk/Marswalk XP

Ontdek de zwaartekracht zoals je die op de Maan of op Mars kunt ervaren aan de hand van de virtuele werkelijkheidstechnologie. In onze stoel voelt u hoe het is om op Mars of op de Maan te wandelen. Bovendien kunt u dankzij het Oculus Rift-masker adembenemende landschappen ontdekken. Maak u op voor een ongeëvenaarde, intensieve en sensationele ervaring!

De andere missies

Enkel op reservatie

Soyouz Missie

2 dagen

Train zoals de astronauten op onze simulatoren, ontdek de boeiende wereld van de astronomie, bouw uw eigen raket. De lanceerbasis is vlakbij en uw raket is klaar om te worden afgeschoten! De ruimte zal geen geheimen meer hebben voor u na dit verblijf in de huid van een astronaut.

Ariane Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op drie van onze trainingssimulatoren voor astronauten. Dankzij de multi-axisstoel, de maan- en marswandeling, de draaistoel en een microraket workshop beleeft u een onvergetelijke ruimtedag. Welkom aan boord! Klaar om op te stijgen?

Discovery Missie

2 dagen

Stap aan boord van het ruimteveer voor een ruimtemissie! Opstijgen, het ruimteveer in een baan rond de aarde plaatsen, uw satelliet afzetten, het ruimteveer aan het ISS koppelen en terugkeren op Aarde. Eerst moet u wel trainen op onze simulatoren (multi-axisstoel, draaistoel, maan- en marswandeling, gewichtloosheidsmuur) en uw eigen microraket bouwen.