Soyouz missie | Euro Space Center

Missie 2 dagen

SOYOUZ MISSIE

Deel deze pagina
Twitter Facebook Google + Email

Soyouz Missie

De tarieven raadplegen

Duur: 2 dagen/1 nacht. Leeftijd: vanaf 8 jaar. Stap aan boord en bereid u voor op een reis tot in de verste uithoeken van de ruimte. Het hele gezin is welkom in het kader van deze tocht die u zo dicht mogelijk bij de sterren brengt.

Programma van de missie

U krijgt twee dagen lang de gelegenheid om verschillende trainingssimulatoren voor de astronauten te testen. De Moonwalk en de Marswalk XP, de multi-axisstoel, de draaistoel, oefeningen aan de gewichtloosheidsmuur. Het programma omvat ook een workshop tijdens dewelke microraketten worden gebouwd en afgeschoten en een bezoek aan het spektakelparcours. De activiteiten worden in groepen van minstens 8 personen georganiseerd. Elke groep wordt begeleid door een professionele monitor. De deelnemers overnachten ter plaatse in kamers van 6 tot 10 bedden. Kinderen moeten worden vergezeld door minstens één meerderjarige. De deelnemers moeten over een vervoersmiddel beschikken.

 

De beschikbaarheid raadplegen

Enkel op reservatie

Draaistoel

Simulator die op één enkele as draait en die de duizeligheid nabootst. De draaistoel leert de astronauten om te gaan met ruimteziekte.

Multi-axisstoel

Bootst de desoriëntatie na die men in de ruimte aan boord van een ruimteveer kan ervaren. De multi-axisstoel is een klassieker van de training van de astronauten.

De andere missies

Enkel op reservatie

Discovery Missie

2 dagen

Stap aan boord van het ruimteveer voor een ruimtemissie! Opstijgen, het ruimteveer in een baan rond de aarde plaatsen, uw satelliet afzetten, het ruimteveer aan het ISS koppelen en terugkeren op Aarde. Eerst moet u wel trainen op onze simulatoren (multi-axisstoel, draaistoel, maan- en marswandeling, gewichtloosheidsmuur) en uw eigen microraket bouwen.

ISS Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op twee van onze simulatoren: de multi-axisstoel en de maan/marswandeling staan op het programma van uw dag. Deze ervaring zal u toelaten een grondige kennis van de levensomstandigheden in de ruimte te hebben.

Ariane Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op drie van onze trainingssimulatoren voor astronauten. Dankzij de multi-axisstoel, de maan- en marswandeling, de draaistoel en een microraket workshop beleeft u een onvergetelijke ruimtedag. Welkom aan boord! Klaar om op te stijgen?