Familie ​weekend | Euro Space Center

FAMILIE
WEEKEND
1 of 2 dagen

Enkel op reservatie

Ik reserveer

Deel deze pagina
Twitter Facebook Google + Email

Voorstelling


Herbeleef een van de belangrijkste momenten van de verovering van de ruimte door een missie aan boord van ons ruimteveer te simuleren. Trainingen, briefings, experimenten, alles wordt in het werk gesteld om u het leven van de astronauten te laten ontdekken. Groot en klein nemen samen deel aan dit onvergetelijke ruimteavontuur!

Een weekend lang in de huid van een astronaut!

De tarieven raadplegen

1 Dag

Maaltijd niet inbegrepen

 

Ontdek gedurende één dag het dagelijkse leven van de astronauten. Kies uw missie!

Treed enkele uren lang in de voetsporen van de astronauten. Dankzij uw training op één van onze simulatoren kunt u uw missie tot een goed einde brengen. Klaar om op te stijgen? 3, 2, 1…

De beschikbaarheid raadplegen

Enkel op reservatie

ISS Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op twee van onze simulatoren: de multi-axisstoel en de maan/marswandeling staan op het programma van uw dag. Deze ervaring zal u toelaten een grondige kennis van de levensomstandigheden in de ruimte te hebben.

Ariane Missie

1 dag

Bezoek ons interactief spektakelparcours en train op drie van onze trainingssimulatoren voor astronauten. Dankzij de multi-axisstoel, de maan- en marswandeling, de draaistoel en een microraket workshop beleeft u een onvergetelijke ruimtedag. Welkom aan boord! Klaar om op te stijgen?

2 Dagen

Overnachting & maaltijden inbegrepen

 

Een heel weekend lang met het hele gezin op ontdekking van het universum van de astronauten.

Twee dagen lang traint u om uw gezin om te toveren tot een ervaren team van astronauten. Gaat u de uitdaging aangaan? Simulatoren, oefeningen, raketten bouwen … deze missie wordt vast en zeker boeiend.

De beschikbaarheid raadplegen

Enkel op reservatie

Soyouz Missie

2 dagen

Train zoals de astronauten op onze simulatoren, ontdek de boeiende wereld van de astronomie, bouw uw eigen raket. De lanceerbasis is vlakbij en uw raket is klaar om te worden afgeschoten! De ruimte zal geen geheimen meer hebben voor u na dit verblijf in de huid van een astronaut.

Discovery Missie

2 dagen

Stap aan boord van het ruimteveer voor een ruimtemissie! Opstijgen, het ruimteveer in een baan rond de aarde plaatsen, uw satelliet afzetten, het ruimteveer aan het ISS koppelen en terugkeren op Aarde. Eerst moet u wel trainen op onze simulatoren (multi-axisstoel, draaistoel, maan- en marswandeling, gewichtloosheidsmuur) en uw eigen microraket bouwen.