Astro Jeudi

Van tot

Astronomiefans, maak uw agenda klaar! Deze zomer biedt het Euro Space Center thema-avonden die worden georganiseerd door onze ruimtevaartinstructeurs.

Wat staat er op het programma?
Een leuke, wetenschappelijke uitleg over de basisbeginselen van de sterrenkunde, gevolgd door een aangename nachtelijke wandeling en een inleiding tot het observeren met een telescoop in de buurt van ons centrum. Elke avond staat een ander thema centraal, afhankelijk van de tijd van het jaar en de waar te nemen hemelverschijnselen. De deelnemers ontdekken de apparatuur om de hemel te observeren, bouwen hun eigen hemelkaart en leren deze te lezen om de hemelbewegingen te begrijpen, en observeren sterren, planeten en nevels door een telescoop.

Om hongerige bezoekers tevreden te stellen zal het Euro Space Center ook de Cosmic Grill herbergen, een foodtruck die naast het Voyager Café, ons ruimtevaartrestaurant, een aantal heerlijke eetgelegenheden ter plaatse aanbiedt.

Mis deze unieke kans niet om uzelf onder te dompelen in de fascinerende wereld van de astronomie en te genieten van een groot aantal buitenactiviteiten in het Euro Space Center deze zomer. Kom en geniet van verrijkende ruimte-ervaringen, ontdekkingen in de sterrenhemel en ontspannende gezinsmomenten.

Praktische info :

  • Data:03/08, 17/08(volgeboekt) & 24/08 (volgeboekt)
    • Augustus: van 20.30 tot 23.00 uur
  • Aantal deelnemers: 15 tot 20
  • Prijs: €15 per persoon

Online reservering verplicht

Het Euro Space Center behoudt zich het recht voor om het evenement te annuleren als het minimumaantal deelnemers (15) niet wordt gehaald. In geval van bewolking of regen kan de activiteit doorgaan: de eerste 2 activiteiten gaan door en de laatste 2 worden vervangen door een planetariumsessie met commentaar.

Do Not Track gedetecteerd