Zitten onze toekomstige astronauten op de banken van uw school?

Het Euro Space Center stelt alles in het werk om een ruimteheld te maken van elke leerling! Zowel een verblijf in het kader van onze ruimteklassen of een uitstap van één dag zorgen voor een uitstekende afwisseling.

Nieuwe wetenschappelijke leerstof ontdekken betekent een reuzensprong voorwaarts voor de kennis van uw jongeren. Neem ze dus meteen mee naar de sterren, en daar voorbij.

Tijdens uw schooluitstap neemt u deel aan boeiende en leerrijke activiteiten. Astronomische ontdekkingen zijn binnen handbereik dankzij onze thematische workshops.

Verblijven


Séjour

De
ruimteklassen

Leeftijd

9 > 18 jaar

Duur

2, 3 of 5 dagen

DEELNEMERS

MIN. 12

Stap met uw leerlingen aan boord van ons ruimteveer. U vertrekt op missie om nieuwe leerstof te ontdekken. Dankzij onze aangepaste programma’s haalt u het beste uit uw team. Teamspirit, samenwerking, leerproces, training, … Het leven van uw ruimtehelden staat op het punt een nieuwe wending te nemen.

Ruimtemissie

Neem met je team deel aan alle stappen van een ruimtemissie. Opstijgen, in een baan plaatsen, je satelliet uitzetten en terugkeren naar de aarde … Wij rekenen op jou om deze missie succesvol af te ronden!

Onze simulatoren

Deze laten je toe de training van de astronauten ten volle te beleven. Multi-axisstoel, gewichtloosheidsmuur, maanwandeling, Space Rotor en talrijke activiteiten om het dagelijkse leven van de astronauten te ontdekken.

De wetenschappelijke workshops

Bouw en lancering van microraketten of nog integratie van een satelliet in een stofvrije ruimte. Zet samen met uw klas koers op de sterren.

Uitstappen


Séjour

Het bezoek

Prijs

13 € /pers.

Duur

2 u

DEELNEMERS

MIN. 20

Bezoek het Euro Space Center met uw klas. Een boeiend bezoek van 2 u. dat uw leerlingen zal inspireren.

Het ruimtestation

Laat uw leerlingen het Internationale Ruimtestation en het dagelijkse leven van de astronauten ontdekken.

Training

Mogelijkheid voor enkele leerlingen om de maan- of Marswandeling te testen.

ISS-Missie

Prijs

23 € /pers.

Duur

3.30 u

DEELNEMERS

MIN. 12

Ga gedurende een halve dag in het Euro Space Center naar de sterren, en daar voorbij. Deze ervaring zal uw leerlingen zeer lang bijblijven.

Op het programma

(In functie van de leeftijd van uw leerlingen)

Optsijgen

Wat is de ruimte? Hoe reist men ernaartoe? Wat is de zwaartekracht? Uw leerlingen komen alles te weten over het Universum rondom ons.

Onze simulatoren

De multi-axisstoel en de maanwandelingsimulator wachten op jou. Bezitten uw leerlingen de vaardigheden om ruimtehelden te worden? Na onze specifieke training is dit zeker het geval.

Ariane-missie

Prijs

34 € /pers.

Duur

6.30 u

DEELNEMERS

MIN. 12

Een dag samen met onze gids te midden van de sterren en de planeten voor een adembenemende ervaring. Wij geven u zin om aan boord te klimmen van de volgende raket met als bestemming het ruimtestation.

Op het programma

(In functie van de leeftijd van uw leerlingen)

Onze simulatoren

De multi-axisstoel en de maanwandelingsimulator wachten op jou. Bezitten uw leerlingen de vaardigheden om ruimtehelden te worden? Na onze specifieke training is dit zeker het geval.

Raketbouw

Je volgt alle stappen om je raket te bouwen en te lanceren. Zorg ervoor dat het ongehinderd opstijgt en dat de vlucht van je raket zo stabiel mogelijk is.

Ik boek
mijn plaats

1
2

vanaf

12 €

per persoon
3 dagen/ 2 nachten vanaf

200 €

Catering / Accommodatie / T-shirt

3

Voorboeking

U wenst een voorboeking uit te voeren?
Vul onderstaand formulier in en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren om de inschrijving van uw groep te bevestigen:

Hulp nodig?

+32(0)61 65 64 65

van 9 u. tot 16 u

Boekingen

+32(0)61 65 01 33 booking@eurospacecenter.be

van 9 u. tot 16 u

Inlichtingen

info@eurospacecenter.be

Catering

Ik ontdek

Overnachting

Ik ontdek

Do Not Track gedetecteerd