Wij cultiveren de wil om te leren en geloven dat enthousiasme aanstekelijk werkt. Daarom stellen wij onze passie voor de ruimte in dienst van de overdracht van kennis.

Wij verwelkomen al onze bezoekers, jong en oud, met een glimlach en begeleiden hen op de reis van hun leven... naar de uiteinden van het heelal.

ONZE WAARDEN :

  • INNOVATIE: Of het nu gaat om nieuwe technologieën, processen, interne werking, informatie of communicatie, het Euro Space Center streeft er altijd naar te innoveren om zijn publiek de best mogelijke ervaring te bieden.
  • PASSIE: Er gaat niets boven passie om het leren te versterken. Het is het leidmotief van het personeel van het Euro Space Center. Kennis overbrengen met passie die ons drijft voor alles wat direct of indirect verband houdt met het ruimtedomein.
  • DELEN: Het delen van kennis, de wil om te leren en een unieke ervaring zijn ook sterke waarden van het Euro Space Center.
  • GEZELLIGHEID: We maken er een erezaak van om onze bezoekers te verwelkomen en te begeleiden tijdens hun bezoek aan het Euro Space Center met een glimlach, en om gemakkelijke toegang tot de verschillende attracties te bieden in een aangename sfeer.
  • TOEGANG TOT KENNIS VOOR IEDEREEN: Jong of oud, het Euro Space Center probeert ervoor te zorgen dat alle lagen van de bevolking toegang hebben tot ruimtekennis door de inhoud aan te passen aan de diverse aanwezige doelgroepen.

Do Not Track gedetecteerd